mandag den 31. december 2007

Træk vejret igen

Uha, det er godt man ikke tager sådan noget bogstaveligt. Ellers havde vi holdt vejret siden den 12. december (se tidligere indlæg).

Vores byggerådgiver kom, vi fik alle detaljer på plads. Ved at lege med forskellige indretningsmuligheder, fik vi flyttet nogle vægge, døre og vinduer, så alt er optimalt i forhold til at skulle kunne bo i huset efterfølgende :)

Tegninger fik vi ikke lov at beholde, da han lavede det hele direkte på sin laptop og selvfølgelig ikke har printer med herud.

I går var han har igen. Denne gang for at måle nogle detaljer op. Her fik vi også nogle mere byggetekniske spørgsmål afklaret. Han havde tegningerne med fra sidste møde, men lavede en del notater til eget brug på dem, så I får desværre heller ikke noget at se endnu. Det lød nu ikke som om at der ville gå længe inden vi så ham igen, da vi skal bruge tegningerne til en snak med VVS manden, der skal levere vores "genvex-anlæg". Da alle rør til anlægget skal løbe i vægge, gulve og lofter, er det vigtigt at vi allerede på dette tidspunkt sikrer os at vi afsætter plads nok til det.

Genvex er en af de ting vi har vedtaget at vi absolut skal have i huset.
Vi har også for nyligt bestemt at vi ligger byvand ind. Vi har ellers egen boring og er tilfredse med det. Men synes at lejligheden for et skifte aldrig bliver bedre. Derfor nu!

Håber at kunne vise jer tegninger snart.

Ingen kommentarer: